Surprise fiske - glädje i alla vatten

360 kr inkl. frakt inom Sverige

Ekolodsboken

Ekolodsmanualen visar viken knapp som du ska trycka på men förklarar inte vad som händer. Med Ekolodsboken kommer nu äntligen chansen att få en riktig förklaring vad som händer i vattnet och på ekolodsskärmen när man trycker på den där knappen.

Förklaringarna är tydliga och hundratals bilder ger unika förklaringar till det mesta. Till det kommer mängder av illustrationer som förtydligar allt så det blir lätt förståeligt. Att äntligen få veta hur ekolodsgivaren läser av botten och lurar dig fullständigt, är bara en av alla saker som beskrivs i boken.

Med 276 sidor finns det så mycket information att det täcker både sött och salt vatten och allt där emellan. Med Ekolodsboken förstår du för första gången hur du ska göra oavsett om du är ny med ditt första ekolod eller erfaren sedan många år. Ingen information är lätt att förstå om den inte är rolig och varierad, och just detta får du massor av i Ekolodsboken.  Läs mer tryck här.

 

Kommentar från en fiskeskribent:

”En mer efterlängtad bok än denna finns inte”

 

En fiskejournalist skrev:

”Tack, äntligen förstår jag”

 

 En fiskejournalist sa

”Tänk om jag vetat detta från början”

Ekolodskurser

Jag gör även ekolodskurser som är fyllda av kunskaper som man behöver i sitt fiske. Vill man använda ett ekolod i sitt fiske ska man ju vet hur det fungerar.

Bo Hall med torsk