Surprise fiske - glädje i alla vatten

360 kr inkl. frakt inom Sverige

"Havsfiske med Surprise" heter den stora boken om havsfiske. Boken ger dig en fullständig beskrivning på 280 färgglada sidor av det nordiska havsfisket. Fiskar du i Sverige, Norge eller Danmark får du i boken ovärderlig hjälp att utöva och förbättra ditt fiske.

Under 40 års havsfiske i Svenska och nordiska vatten har vi på Surprise ständigt gjort nya upptäckter och fångat större och större fiskar. Att ständigt söka och hitta nya och ännu bättre fiskeplatser har vi gått i spetsen för, och det har blivit ett adelsmärke för oss på Surprise. Ett sökande som tagit tusentals timmar och genom åren gett oss massor av erfarenhet och stora rekordfiskar. Dessa samlade erfarenheter från vårt fiske är nu samlat i en fantastisk bok, "Havsfiske med Surprise”. Boken ger dig en unik chans att lära dig massor av nya saker, som enbart de mest slipade havsfiskarna tidigare känt till. Det förbättrar garanterat dina kunskaper och ger dig i framtiden oanade möjligheter att göra stora fångster.

Det nya moderna svenska havsfisket är jämfört med 1900 talets slut, helt nytt från topp till tå. Räddningen för att kunna hänga med när vi kliver in i det nya fisket finns nu i form av boken "Havsfiske med Surprise".

 

 Läs mer!

Bo Hall med torsk